Bakkal İçerisinde Meydana Gelen Kavga Güvenlik Kameralarına Takıldı

25 Ocak 2008 Cuma

Rize'de bir bakkal sahibi ve yakınları ile kendisini demir çubuklarla darp etmeye gelen kişiler arasında çıkan kavga, güvenlik kamerasına yansıdı. İşyeri sahibi, kendisini dövmeye gelen şahısları oyuncak silahla korkutarak kendini savundu.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam meydana gelen olayda, R.S ve arkadaşları, daha önceden aralarında tartışma yaşanan U.Y'nin Atmeydanı Mahallesi'ndeki dükkanının önünde toplandı.

U.Y, alışveriş yapmak bahanesiyle dükkana giren R.S ve yanındaki iki kişi üzerinde demir çubuklar olduğunu görünce, dükkanda satmak için bulundurduğu oyuncak tabancayı bu kişilere doğrulttu. Tabancayı gerçek sanan R.S ve arkadaşları U.Y'yi ikna etmeye çalıştı. Bu durumu iş yerindeki kameralardan izleyen U.Y'nin babası Y.Y. de dükkana inerek olayı yatıştırmaya çalıştı. T

Tartışmaların sürdüğü sırada belinden demir çubuğu çıkartan R.S, U.Y'ye vurmaya başladı. Dükkana U.Y'nin kardeşi O.Y'nin de gelmesiyle kavga büyüdü. U.Y, başına ve vücuduna aldığı darbelerle yere yığılırken, yanında bulunan 5 yaşındaki oğlu Y.Y, babasının dövüldüğü sırada süpürgeyle saldırganlara karşı koymaya çalıştı.

Çıkan arbedede saldırganlardan ikisi kaçmayı başarırken, bu sefer U.Y'nin yakınları, saldırgan R.S'yi darp etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri R.S'yi kurtardı.

Polis, kavgada yaralanan U.Y, kardeşi O.Y ve saldırgan R.S'i gözaltına alarak tedavilerinin yapılmasını sağladı. Tedavi sonrası Rize Adliyesi'ne sevk edilen bu kişiler, sorgularının ardından serbest bırakıldılar. R.S'nin yanında bulunan ve kavga sırasında kaçan 2 kişinin yakalanmasına çalışılıyor.

0 yorum: