Yeni msn nickleri

22 Mart 2008 Cumartesi

Kimine göre ateştim cayır cayır yanan, kimine göre yıldızdım hep parlayan. Kimi çiçeğe benzetirdi hiç solmayan. AMA BEN SENIN İCİN SU OLMAK ISTERDIM! Hep muhtaç olunan!
Gerçek sevgi hiç haber almasanda ne yaptığını bilmesende adını hatırladığında içine sevginin hücum ettiğini farketip bu insanı seviyorum dediğin andır.

Sanmaki İsmini Bir Başkası Silecek. Seninle Başladım Seninle Bitecek.. SENİ SEVİYORUM

Ben seni günlük sevmedimki, ben seni bir ömur sevdim, sen benim umudum herseyimsin, aldigim nefesimsin, CANIMIN ICISIN… herzamanda oyle kalacaksinn..

Bir gün bir yolcu uğurladım nemli gözlerle, ardından söyledim git güle güle, o an dudaklarından duydum döneceğim, tüm gücümle haykırdım bekleyeceğim..

Hani gözler vardır ya sözleri anlatır. Hani sözler vardır ya gözleri ağlatır.Hhani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır. Bir de AŞK vardır ya hep seni anlatır…

Kafanı boşalt ki yeniden doldurabilesin, su nasıl bulunduğu bardağın şeklini alırsa sevgi de senin kalbinin şeklini alır.

Aşk denizin dibinde kum tanesi olsa, Uzayda yıldız olsa bulamazdım, ama milyarlarca insanın içinden seni buldum.

Sev sev kalmasın gurur, gururun olduğu yerde aşk unutulur…

Seni düsünmek güzel şey ümitli şey dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey ama artık ümit yetmiyor bana ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum.

Göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten, Affet senden habersiz aldığım her nefesten…

Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum. Ne kadar özledim diye sorarsan, kalbimde bir gökyüzü taşıyorum bunun için seni çok seviyorum.

Kalp ne ile doluysa dudaklardan dökülür gider.

Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu can seni sevdi başkasına bakar mı?

Bir kuştun sen uçup uçup dalıma kondun, sana hep çiçek açtım, yine gel diye, ama sen bir rüzgara kapıldın gittin. Üşüdüm, kırıldım ama hiç unutmadım.

Zaten tabiatı bile ayrılık üzerine kurmuş yaradan. Yaprak düşer dalından, yağmur ayrılır bulutlardan, seviyorum derken bile kelimeler ayrılır dudaklardan.

0 yorum: